Companii offshore in:
Cipru, Delaware - Corp., Washington D.C., New York - LLC, Belize, Delaware - LLC, Seychelles, Nevada - LLC
 


twitter facebook


A. Pentru a inregistra o firma offshore, trebuie sa:

1) alegeti zona de inregistrare a firmei.
În functie de cerintele afacerii Dvs, putem sa va indicam cea mai buna solutie pentru cazul Dumneavoastra. NU exista solutii sablon pentru orice gen de afacere.

2) alegeti denumirea firmei.
Un nume clar, usor de pronuntat la telefon (veti avea probabil de facut transferuri bancare la distanta si este dificil de lucrat cu nume care nu se inteleg usor sau provoaca confuzii).Alegeti doua variante, pentru eventualitatea ca primul nume ales de Dvs nu este disponibil.Nu copiati nume foarte utilizate, pentru ca de regula acelea sunt deja utilizate.

3) alegeti tipul firmei
Fiecare tip de firma, in functie de zona offshore in care este facuta inregistrarea, are avantajele si dezavantajele sale. Cele mai utilizate in SUA, de exemplu, sunt LLC-urile (echivalentul SRL-urilor de la noi) sau Corporatiile (S.A-urile de la noi). Deasemeni, decideti daca veti opta pentru o firma anonima(numele propietarilor nu apare inscris in Certificatul de inmatriculare) sau o companie nominala, cu numele Dvs ca propietar. Aceasta categorie de firme poate fi necesara la unele investitii directe, cand la anumite licitatii nu sunt acceptate decat firmele cu actionari nominalizati.

4) decideti numarul de actiuni si valoarea lor.
Daca sunteti un singur actionar, toate actiunile va vor reveni Dvs. Daca sunteti un grup de actionari, decideti cum veti imparti actiunile si functiile, pentru ca acest lucru il veti consemna in Statutul de organizare.De regula, pragul minim de taxare de la Registrele Comertului includ un numar maxim de actiuni si o valoare maxima care sunt incluse in acel tarif minim.Puteti demara cu acele valori.Nu sunt indicate, in ciuda unor asa zisi "specialisti" cu studii in tramvai, ca firmele sa aiba declarat capital zero pentru ca denota o nota de neseriozitate.Nimeni nu ar dori sa faca afaceri cu astfel de firme iar bancile nu sunt prea entuziasmate sa deschida conturi unor astfel de firme.În special daca veti derula afaceri importante, investitii, inregistrati un capital social de o valoare apropiata rulajului pe un an, atunci cand valorile cifrei de afaceri le estimati mari. Veti suporta niste taxe cu citeva zeci sau sute de dolari mai mari, dar veti evita potentiale neplaceri la banca sau in derularea afacerilor.Acel capital nu este necesar sa fie varsat efectiv, in majoritatea zonelor offshore. Doar la Raportul Anual veti indica daca il aveti sau nu in cont.

5) inregistrarea firmei Dvs offshore
Dupa confirmarea platii de catre banca noastra, noi efectuam inregistrarea, va dam un mesaj de confirmare, urmand ca in 5-29 zile (in functie de zona offshore in care se efectueaza inregistrarea si de serviciul comandat, standard sau urgent) sa primiti documentele firmei.

B. Simultan cu infiintarea firmei sau dupa ce primiti documentele firmei, comandati serviciile suplimentare de care aveti nevoie:
1) serviciile de secretariat
2) contul bancar

Serviciile Directorilor de Reprezentare

Pentru a proteja identitatea propietarilor unei firme offshore, mai ales în zonele unde este obligatorie înregistrarea numelor acestora la Registrul Comertului, existã optiunea Directorilor de Reprezentare. În baza unui contract anual (abonament), acestia figureazã în Certificatul de Înmatriculare al firmei, semneazã documentele firmei de genul contracte sau facturi ( în baza abonamentului si a unui tarif suplimentar per document).

Serviciile unui Director de Reprezentare sunt utile chiar si în cazul firmelor anonime, dacã este necesarã depunerea anualã a unui Raport la Registrul Comertului.Acest raport este necesar sã fie semnat de directorul firmei, deci cei care doresc sã-si pãstreze cu adevãrat anonimatul trebuie sã foloseascã acest gen de servicii, în caz contrar numele lor rãmãnînd consemnat la Registrul Comertului respectiv. De regulã, serviciile de Director de reprezentare sunt oferite sub forma unor contracte-abonament, de firmele de avocaturã.Este necesar sã fie utilizate si servicii de secretariat de calitate, pentru ca documentele ulterioare necesare a fi semnate de Directorul de Reprezentare sã circule operativ în ambele directii. În anumite centre offshore, este obligatoriu de folosit acest serviciu, întrucît legislatia localã impune oricum unul sau doi directori locali sau chiar si secretarul oficial al companiei, a cãrui semnãturã trebuie aplicatã pe unele documente ale firmei offshore.
 
Home | Firme offshore | Conturi bancare | Contact
© 2007 Protocol International LTD